Den bästa metoden för underhåll av tennisbanor

Det finns många fördelar när rätt steg vidtas för underhåll av tennisbanor. Lekområdet är vanligtvis gjord av akrylprodukter. Denna typ av produkt är ofta motståndskraftig mot olika väderelement. Grundläggande rengöring är dock nödvändig för att underhålla lekområdet och förhindra slitage som kan påskynda om det behövs arbete inte görs vid behov.

Rengöring av akrylbas krävs minst en gång i månaden.

Om lekområdet är utanför kan mögel såväl som mögel vara en anledning till oro. Detta kan hända i hörn eller till och med i skuggade områden. Partiklar från nederbörd kan resultera i tillväxt av naturliga ämnen i dessa områden. Inomhusracketområdet bär trenden att vara smutsigt och måste dammsugas.

Att eliminera mögel- och mögelväxt kan uppnås genom att använda en speciell blandning. Den enkla metoden där blandningen framställs är att blanda en liten mängd blekmedel med kranvatten i en spray eller annan behållare. Se till att lösningen sprutas på alla områden på racketen som verkar påverkas. En kvast med mjuka borst bör användas för att rengöra golvet.

Kranvatten är den mest effektiva lösningen för rengöring av alla typer av yttre racketytor. Vatten tvättar lätt bort allt synligt damm och smuts runt det. En metod för att spruta vatten på det yttre racketområdet är att använda en vattenslang som fäster vid en intilliggande kran. Den milda tvåltypen bör användas när det finns fläckar vid första anblicken. Skrubba ytan med en grundläggande kvast.

Det sammanlagda vattnet efter en regnstorm evakueras i det yttre området. Vatten kan ha en tendens att rensa lite jord och smuts från ytan, men jord kan förekomma i stående vatten. Detta är anledningen till att pölar eller större vattenstorlekar måste tas bort. Ett alternativ är att dra nytta av en elastisk golvborste eller till och med en rörlig gummiskrapa.

En extra del av att städa utomhuslekområdet är avlägset.

Detta är anledningen till att rengöring är så grundläggande. Material långa avstånd i material kan ofta uppmuntra uppbyggnad och mögel. Syftet bakom detta händer är att lite mat är en naturlig substans som föder upp mikroskopiska organismer. Gör en punkt för att redigera eventuella löv som har blåst på akrylytan.

Rätt utrustning krävs för korrekt underhåll av spelzonen på utsidan. Det betyder att kvasten som används för att borsta ytan måste ha nylon eller någon annan typ av syntetiskt borst. En bra tumregel är att inte skrubba för hårt eftersom vissa ytor lätt kan gå sönder. Trädgårdsslangar måste ha en sprutmunstycksfäste.

Det bästa sättet att säkerställa korrekt tennisbanaunderhåll är att träna förebyggande av skador. Detta är ofta nödvändigt eftersom vissa typer av skor kan lämna märken på ytan. Inte heller rullblad eller skateboards får rulla på ytan.

About the Author

You may also like these