Ett måste för varje tennisspelare

Yonex RDS 007 rackettennisracket som erbjuds av Dinodirect.com är definitivt en oväntad tur för alla tennisälskare. Om du letar efter ett kontroll-tennisracket, powerracket eller något annat, då är denna produkt för dig. Denna racket är utrustad med ett hållbart handgrepp för enkelt spel. En sak som jag verkligen gillar med detta racket är att det har ett greppdämpningssystem (GDS) som minskar vibrationer vilket i sin tur minskar stötar vid stötar.


Tennisracketar

Yonex RDS 007 rackettennisracket kommer säkert att göra underverk för dig eftersom Yonex anses vara det bästa sportutrustningsföretaget. Denna racket är lämplig för spelare med kortare, kompakta slag som letar efter kraft. Allt tack vare det extraordinära materialet; tennisracketens frekvens och vibration   reduceras med upp till 10% vilket gör att den högsta energin går tillbaka och känns. Längden på 27,5” hjälper till att använda mer kraft; speciellt genom att servera samtidigt som det ger lite extra räckvidd för att sträcka ut salvan. Detta racket tar ditt spel till en helt ny nivå.

Tennis Grommets YONEX RDS 007

Yonex RDS 007 rackettennisracket är en favorit bland klubbspelare och dubbelspecialister. Den nya ramformen är bredare och kanaler i alla fyra hörn av ramen ger ökad stabilitet även vid off-center skott. Skiljer sig från traditionell syntet som staplar kolfibrer ovanpå varandra; nya hartser; Toughlex har mer flexibilitet och hållbarhet. Drivna racketar ökar inflexibiliteten och förmågan att motstå vridning vid stötar. Ytterligare; Tvärsnittet på toppen av ramen erbjuder avancerad ansiktsstabilitet för en stark stötkänsla med mer kontroll. De vittnesmål som visas på webbplatsen visar tydligt att detta racket verkligen är oöverträffat. Du kan få detta racket för bara $163,99;

Yonex RDS 007 rackettennisracket som erbjuds av Dinodirect.com är utan tvekan ett mästerverk på sitt unika sätt. Det kommer att ge dig en exemplarisk balans och känsla. Om du vill bli en skicklig tennisspelare måste du ta det. Jag är säker på att du kommer att bli nöjd med den här produkten. Kom igen, skaffa Yonex RDS 007 tennisracket direkt.

About the Author

You may also like these